Ή ρθαν τα Χριστούγεννα -επιτέλους!- και το γεγονός θα πρέπει να εορταστεί όπως του αρμόζει. Για αυτό κι εμείς σας έχουμε την τέλεια ιδέα: ένα πραγματικά ξεχωριστό γιορτινό Pairing Event.
Το Mataroa Mediterranean Gin προσκάλεσε το μυθικό Officina Bar (Μιλάνο, Ιταλία), να δημιουργήσει Mataroa Signature Cocktails σε ένα gourmet pairing με τις αλμυρές δημιουργίες του βραβευμένου **Michelin σεφ του The Zillers Restaurant, Παύλου Κυριάκη και τις γλυκιές δημιουργίες του κορυφαίου chef pâtissier Γιώργου Πλατινού.
Το μοναδικό αυτό pairing menu, με 4 πιάτα και τα cocktails που τα συνοδεύουν, θα είναι διαθέσιμο για 4 μέρες (14-17/12/2023) και θα ππορείτε να παραγγείλετε μεμονωμένα πιάτα / cocktails, όποιο από τα ζευγάρια (pairings) θέλετε, ή και όλο το μενού, ανάλογα με τη διάθεσή σας.
Απολαύστε ένα ταξίδι των αισθήσεων με καπετάνιους έναν από τους πιο πολυβραβευμένους Έλληνες σεφ και το πρώτο σε πωλήσεις Ελληνικό premium gin.
Το Μενού
Τα Αλμυρά
Μπλε Αστακός σε Ψωμάκι Μπριός με Μαγιονέζα Πράσινο Κάρι
Τορτίγια με Χοιρινή Πανσέτα, Γιαούρτι και Λεμόνι
Τα Γλυκά
Κάστανο / Καρύδι, αχλάδι, κασίς, κάστανο
Σοκολάτα / Κρεμέ σοκολάτα, grue de cacao, παγωτό μπαχαρικών
Τα Cocktails
Citrus Bliss: Mataroa Gin/ Basil/ Lemongrass/ Verjus
Nectar Fusion: Mataroa Gin/ Honey/ Pepperoni/ Electric Bitter
Bubbles: Mataroa Gin/ Creme De Cassis/ Grape/ Amaro(Carbonated)
Hanky Fancy: Mataroa Gin/ Fernet/ Vermouth Rosso/ Cacao Bitter
Περισσότερες Πληροφορίες στο +30 210 3241651 (The Zillers Pastry Bar)
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος – διανομέας του Mataroa Gin για την Ελλάδα είναι η Beverage World.