Τρεις Έλληνες, που αγαπούν τη φύση και κάθε είδους δραστηριότητα σε αυτή, ο Μανώλης Αρμουτάκης, ο Βαγγέλης Βασιλειάδης και ο Χρήστος Βασιλειάδης, μοιράζονται μοναδικές στιγμές από τις outdoor περιπέτειές τους μαζί με τον εξοπλισμό της Σουηδικής μάρκας Primus για μαγειρική στη φύση.

Tο brand Primus του διεθνούς ομίλου Fenix Outdoorsπου δραστηριοποιείται στον τομέα του ρουχισμού και εξοπλισμού για δραστηριότητες στη φύση, προσφέρει καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις για μαγειρική στη φύση μέσα από την ποικιλία συσκευών και σκευών που διαθέτει.

Από γκαζάκια μαγειρικής και τηγάνια έως πιάτα, κούπες και μαχαιροπίρουνα, όλα τα προϊόντα της είναι εξαιρετικά ελαφριά και εύκολα στη μεταφορά, συνδυάζοντας υψηλή τεχνολογία, απόδοση και design.

Στόχος της μάρκας είναι ο περιορισμός του περιβαλλοντικού αντικτύπου της μέσω της δημιουργίας και διάθεσης βιώσιμων προϊόντων που περνούν από γενιά σε γενιά.

Primus

Περνώντας πολύ χρόνο στη φύση, η σωστή διατροφή είναι πολύ σημαντική για τον Μανώλη Αρμουτάκη, ο οποίος σε κάθε του εξόρμηση φροντίζει να έχει μαζί του το Lite Plus Stove της Primus, που είναι ελαφρύ και γρήγορο, ιδανικό για τον πρωινό καφέ, το τσάι και το βραδινό του, μετά από μία απαιτητική ημέρα πεζοπορίας ή ορειβασίας στο βουνό.

Ο Βαγγέλης Βασιλειάδης, από την άλλη πλευρά, επιλέγει το Mimer Stove της Primus, το οποίο τον συντροφεύει κάθε Σαββατοκύριακο, στις περιπέτειές του στη φύση και ανταποκρίνεται ακόμη και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Δεν θα ξεχάσει ποτέ την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησε, στο ταξίδι του στην Αρκτική, φτιάχνοντας καφέ στους -30°C κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας.

Primus

Για τον Χρήστο Βασιλειάδη οι εξορμήσεις στη φύση είναι πάντοτε καλή ιδέα, καθώς αποτελούν μία διέξοδο από τις δυσκολίες και την πίεση της καθημερινότητας, ενώ η μαγειρική στη φύση αποτελεί ιεροτελεστία γι’ αυτόν.

Γι’ αυτό τον λόγο, είναι πάντοτε προετοιμασμένος, φέρνοντας μαζί του τα απαραίτητα: την κάμερα, τον εξοπλισμό του και το Essential Trail Stove DUO της Primus για να ετοιμάσει το γεύμα του μετά από την πεζοπορία του στο βουνό.

Ιδανικά για κοντινές και μακρινές αποδράσεις στη φύση, τα προϊόντα της Primus καλύπτουν κάθε ανάγκη, ενώ η μάρκα αναζητά συνεχώς νέους τρόπους, για να κάνει ακόμη πιο μοναδική και αξέχαστη κάθε στιγμή στη φύση, εμπνέοντας ακόμη περισσότερους ανθρώπους να την ανακαλύψουν.

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply