Η ομάδα μας είναι έτοιμη να εξερευνήσει, να ζήσει μοναδικές εμπειρίες... Εσύ;

CEO, Founder

Αργύρης Κριθαρούλας

Εδώ και 30 χρόνια τρέχει. Για σπουδές, για δουλειές, για να κάνει οικογένεια και όνειρα, και τα τελευταία χρόνια απλώς για το... τρέξιμο! Η φύση και η μουσική πάντα είναι δίπλα του.

Όταν δεν «τρέχει» στη ζωή, τρέχει ελεύθερος στα βουνά! Για 25 χρόνια τρέχει δημιουργικά ανάμεσα σε Bright Ideas & Media, και η εμπειρία αυτή (πες το και λόξα) γέννησε το iRun... and Ι am free! και το Terra Adventure Magazine! Θεωρεί ότι η αγάπη και η τέχνη μπορούν να σώσουν τον κόσμο, αλλά ο δικός του πολύτιμος κόσμος είναι η οικογένειά του!
«Life is a rocky marathon route - staying active and positive is the path to conquer your dreams!» είναι το τελευταίο μότο του.
Ultra Editor

Dragana Cejovic

I am a Montenegrin citizen living for nearly half of my life in Greece. Athens is my residence, however I regularly discover reasons to escape from it temporarily.

Είναι δύσκολο να γράψω κάτι για τον εαυτό μου. Μου είναι πιο εύκολο να τρέξω σε έναν ULTRA αγώνα, να πηδήξω από το αεροπλάνο, να σκαρφαλώσω ένα βουνό ή να ολοκληρώσω έναν αγώνα διάθλου. Είμαι χαρούμενο και αισιόδοξο άτομο, είμαι τολμηρή, μάλλον όχι ώριμη ακόμα γυναίκα που λατρεύει και αναζητά τις προκλήσεις της ζωής, προσπαθώντας να αποδείξω ότι η ηλικία είναι ένα νούμερο απλά.
«Να ψάχνεις πάντα τη δυσκολία, όχι τον κίνδυνο, να προχωράς, να προσπαθείς, να τολμάς, μέσα στο θάρρος υπάρχει γοητεία».
Running & Travel Editor

Άρης Γαβριελάτος

Ζει στην Αθήνα, μετακινείται συχνά με το ποδήλατό του και ο Υμηττός είναι η "παιδική χαρά" του. Αρθρογραφεί μόνο για αυτά που τον κάνουν ευτυχισμένο ή τον νευριάζουν.

Έχει το μικρόβιο της περιπέτειας από τους προσκόπους. Οταν σε μια εκδρομή στην Πάρνηθα του ζήτησαν βουτυρο-κακάο, έφερε μόνο κακάο γιατί όπως είπε «το βούτυρο θα έλιωνε». Εχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με την ορειβασία, την αναρρίχηση, έχει κάνει rafting και kayak, ενώ πλέον συστηματικά συμμετέχει σε αγώνες ορεινού τρεξίματος.
Founder, Chief Editor

Σπύρος Γουναρόπουλος

Aσχολείται με πολλά. Πιθανότατα με περισσότερα απ' όσα αντέχουν οι δυνάμεις του. Οι στόχοι πολλοί, αλλά η επιδίωξη μία... η κορυφή!

Ο Σπύρος Γουναρόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1997 και από τότε μέχρι σήμερα επιμένει να ασχολείται με αυτήν. Γνωρίζοντας ότι το βιογραφικό του δεν διαβάζεται από κανέναν, θέλει να πιστεύει ότι τα άρθρα του είναι για βραβείο Πούλιτζερ.
Publishing Consultant, Senior Editor

Κωνσταντίνα Μπιτζήλου

Λατρεύει τα ταξίδια, όχι γιατί θέλει να προσπεράσει την καθημερινότητα, αλλά γιατί δεν θέλει η ζωή να την προσπεράσει. Αναζητά την έμπνευση κάπου μεταξύ πραγματικότητας και... φαντασίας!

Αγαπάει τις ιστορίες που έχουν κάτι να πουν. Λατρεύει τα ταξίδια, όχι γιατί θέλει να προσπεράσει την καθημερινότητα, αλλά γιατί δεν θέλει η ζωή να την προσπεράσει. Δηλώνει δημοσιογράφος. Στην πραγματικότητα νιώθει μια απλή υπάλληλος των media. Αναζητά την έμπνευση κάπου μεταξύ πραγματικότητας και... φαντασίας, θέλοντας να πιστεύει ότι μια μέρα θα βρει το τέλειο ψευδώνυμο και θα γράψει ένα μυθιστόρημα που θα γίνει best seller.
Editor

Άρης Κατσίδης

Eίμαι απόφοιτος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Τα μηχανοκίνητα, η ποδηλασία και τα χειμερινά σπορ ήταν πάντα και παραμένουν ακόμη στα ενδιαφέροντα μου και προσπαθώ να τα υπηρετήσω όσο τα καλύτερο γίνεται από όποιο πόστο μπορώ.

Eίμαι απόφοιτος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας αλλά και αρθρογράφος άρθρων αθλητικού και οικονομικού ενδιαφέροντος. Η δράση, το πάθος, η ένταση, ο ανταγωνισμός και η δυναμική της ποδηλασίας, των μηχανοκίνητων και των χειμερινών σπόρ πάντα με ενδιέφεραν και πάντα προσπαθώ να τα παρακολουθώ και να καλύπτω τα γεγονότα. Ασχολήθηκα με το μπάσκετ, οπότε γνωρίζω και από «μέσα» πώς λειτουργεί μια ομάδα και ποια είναι τα μυστικά της επιτυχίας για να πετύχεις το στόχο σου. Προσωπικά, με τα άρθρα μου θέλω να ενημερώνω, να δίνω κίνητρο και να παρουσιάζω όσο καλύτερα μπορώ το θέμα.
Photographer

Μπάμπης Γκιριτζιώτης

Είναι φωτογράφος της Canon Greece και ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογραφία από το 2000. Ζει στην Θεσσαλονίκη αλλά τις περισσότερες μέρες του χρόνου τις περνά στην φύση, ταξιδεύοντας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μέσα από τον φωτογραφικό του φακό προσπαθεί να αποτυπώσει εικόνες που να δημιουργούν ολόκληρες ιστορίες.

Ειδικότερα ασχολείται με την φωτογραφία τοπίου, άγριας ζωής και δράσεων στη φύση, όπως ορεινό τρέξιμο, αναρρίχηση, ορειβασία κ.ά. Έχει καλύψει ταξιδιωτικά θέματα και ορειβατικές αποστολές σε χώρες της Ευρώπης, των Βαλκανίων, της Ασίας και της Αφρικής, ενώ έχει συνεργαστεί με ταξιδιωτικά περιοδικά, εφημερίδες και ιστοσελίδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με προσωπικά του φωτογραφικά projects, ενώ διοργανώνει ταξίδια και workshops για αυτούς που αγαπούν να ταξιδεύουν με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι.
Video and Μusic Composer

Δημήτρης Πανταζόπουλος

Εμπνέεται από έναν ήχο, ένα ψίθυρο ή μια αχτίδα φωτός. Χάνεται για ώρες ανάμεσα στις σκηνές που βιντεοσκοπεί και στις μελωδίες που συνθέτει. It's his Silent Service...

Όταν δεν συνθέτει μουσική ή βίντεο τρέχει όπου μπορεί, σε δρόμους ή μονοπάτια. Κυρίως όμως εμπνέεται από τις εικόνες και τους ήχους που συναντά στις ορεινές διαδρομές του. Με πολύ αγάπη και μεράκι, χρησιμοποιεί δεξιοτεχνικά την τεχνολογία για να αποτυπώσει το μεγαλείο της Φύσης. Δημιουργεί, έτσι, ελκυστικά ερεθίσματα για να καλέσει και άλλους στον μαγικό και ανόθευτο κόσμο της!
Editor

Κωνσταντίνος Ποτολίδης

Ζει στη Θεσαλλονίκη και ανήκει στη νέα γενιά ανθρώπων που θαυμάζουμε, αυτήν που παρατηρεί ερευνητικά, και όχι παθητικά, που προοδεύει και αποκτά γνώσεις για να καταθέτει συγκροτημένο λόγο και να εναρμονίζεται με το φυσικό της περιβάλλον.

Κατάγομαι από την Ορεστιάδα, είμαι 22 ετών, προπτυχιακός φοιτητής φυσικοθεραπείας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.
Τα τελευταία χρόνια το πάθος μου βρίσκεται στις υπαίθριες δραστηριότητες και περισσότερο στα βουνά. Από τις πρώτες μου εξορμήσεις ένιωσα πως θέλω να επεκτείνω και να εμπλουτίσω την εμπειρία μου, με αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα να βρω τον εαυτό μου στο τρέξιμο αποστάσεων. Παράλληλα με την εξερεύνηση, λατρεύω να γράφω τόσο σε προσωπικό, όσο και συλλογικό επίπεδο. Ελπίζω να καταφέρνω τις φορές που γράφω συλλογικά, να ταξιδεύω τον αναγνώστη με τον τρόπο που ταξιδεύω και εγώ!