Υ πάρχουν στιγμές, που τα λόγια, μπροστά στην εκπληκτική εικόνα, δεν φτάνουν για να περιγράψουν το μεγαλείο αυτής. Οταν μάλιστα συνδυάζεται από υπέροχους μουσικούς ήχους, τότε το αποτέλεσμα απογειώνεται!

O Δημήτρης Πανταζόπουλος δεν τρέχει απλά στα όμορφα βουνά μας, αλλά κυρίως εμπνέεται από τις εικόνες που συναντά στις ορεινές διαδρομές του. Με πολύ αγάπη και μεράκι, χρησιμοποιεί δεξιοτεχνικά την τεχνολογία για να αποτυπώσει μέσα σε λίγα λεπτά το μεγαλείο της Φύσης. Δημιουργεί, έτσι, έντονα και ελκυστικά ερεθίσματα για να καλέσει και άλλους στον μαγικό και ανόθευτο κόσμο της!

Σε ένα μοναδικό  ταξίδι του στο «βουνό των Θεών», στις 3 Ιουλίου 2020, μαζί με τον φίλο του, Παναγιώτη Παναρίτη, συνέλεξαν σχολαστικά -σε λιγότερες από 24 ώρες- αρκετά απολαυστικά πλάνα, τα οποία μας προσφέρει προς τέρψιν των οφθαλμών, των ώτων και της ψυχής μας!

Άλλωστε, ο εμβληματικός Όλυμπος χάρισε στον δημιουργό καταπληκτικές καιρικές εναλλαγές, οι οποίες αποτυπώθηκαν μέσα στο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε…

Για την ιστορία…

Οι δύο φίλοι δρομείς ακολούθησαν τη διαδρομή: Πριόνια – Γουμαροστάλι – Ανάθεμα – Σκούρτα – Λαιμός – Πεδίο των Μουσών – Καταφύγιο Γιώσος Αποστολίδης στα 2.697 μ.

Η σύνθεση της μουσικής που γράφτηκε ειδικά για το βίντεο αυτό, χρειάστηκε 20 μέρες για να ολοκληρωθεί.

Η επεξεργασία των πλάνων και η ολοκλήρωση του βίντεο κράτησαν περίπου 3 εβδομάδες.

Για τα πλάνα του βίντεο χρησιμοποιήθηκαν οι εξής κάμερες:

  • GoPro 7 black 4Κ
  • GoPro Fusion 360 5.6Κ
  • Gopro 4 Session 1080p
  • Fimi X8 SE 4K Drone

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το Nightlapse ο φακός κατέγραψε τον πρώτο αθλητή που πέρασε το Στεφάνι, στον αγώνα Olympus Mythical Trail 2020!

  • Βίντεο του Δημήτρη Πανταζόπουλου στο κανάλι του στο ΥouTube: Silent Service
Dimitris Pantazopoulos

Dimitris Pantazopoulos

Όταν δεν συνθέτει μουσική ή βίντεο τρέχει όπου μπορεί, σε δρόμους ή μονοπάτια ακόμα και ultra trail αγώνες. Κυρίως όμως εμπνέεται από τις εικόνες και τους ήχους που συναντά στις ορεινές διαδρομές του. Με πολύ αγάπη και μεράκι, χρησιμοποιεί δεξιοτεχνικά την τεχνολογία για να αποτυπώσει το μεγαλείο της Φύσης. Δημιουργεί, έτσι, ελκυστικά ερεθίσματα για να καλέσει και άλλους στον μαγικό και ανόθευτο κόσμο της!