Έ να ταξίδι και λίγο σινεμά του μυαλού…Ένα ταξίδι για τη ματιά του Βισκόντι στον κόσμο και τη φωνή της Μαρίας Κάλλας στο σύμπαν

Μία ακόμη πρεμιέρα για τη Melodrakma Universal στη γειτονική Ιταλία είναι έτοιμη! Ένα καινούριο ταξίδι, μία πενθήμερη βόλτα στη «Γη του Κόκκινου Κόμη», του Λουκίνο Βισκόντι. Μία βόλτα στο Τορίνο, στο Μιλάνο, στο Κόμο, στη Γένοβα, στο Πόρτο Φίνο… Μια βόλτα μετά μουσικής!

Ο Γιάννης Λυμτσιούλης, Διευθυντής της Melodrakma Universal, εμπνεύστηκε κι οργάνωσε ένα πέρασμα σε μια από τις πιο κομψές περιοχές της Ιταλίας: Ένα ταξιδιωτικό αφιέρωμα στη ματιά του Βισκόντι στα πράματα μέσα απ’ το σινεμά του και στο πέρασμα της Μαρίας Κάλλας απ’ την καριέρα και τη ζωή του.

Πέντε ημέρες παντρεύεται το Σινεμά και το Λυρικό θέατρο, το κρασί και το φαγητό υψηλών απαιτήσεων. Η διαδρομή περιλαμβάνει Μιλάνο, Τορίνο, Κόμο, Μπέρτα, Κάστρο Grinzane Cavur, Γένοβα, Πόρτο Φίνο, καθώς και πέρασμα από το Μουσείο Κινηματογράφου του Τορίνο κι απ’ τη Σκάλα του Μιλάνου, έτσι όπως η Melodrakma το καταλαβαίνει.

«Μέσα σε πέντε ημέρες αποκαλύπτουμε κι ανακαλύπτουμε έναν κόσμο μακρινό, γεμάτο συμβολισμούς αρχαίους και μακρινούς, αλλά για κάποιο λόγο οικείους μέσα μας. Λόγος, Σιωπή, Μουσική, Χώρος και Χρόνος μίας κάποιας Μνήμης του καθενός», σημειώνει ο κ. Λυμτσιούλης.

Για το καλοκαίρι και για το φθινόπωρο του 2024, έχουν προγραμματιστεί 5 αναχωρήσεις.Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply