Μ ια πρωτοβουλία του περιοδικού gr design με σκοπό να αναδείξει τις αφίσες που δημιουργήθηκαν για την μεγάλη επέτειο, στον γραφικό προορισμό Βυτίνα της Αρκαδίας.

Το περιοδικό gr design παρουσιάζει στο art spot ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ στην Βυτίνα Αρκαδίας την έκθεση «200 χρόνια Ελλάδα», που πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά στον Μάρτιο του 2021 στον πεζόδρομο της Βας. Ολγας στην Αθήνα παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελαροπούλου.

Οι 21 αφίσες που θα φιλοξενηθούν στην Βυτίνα στο art spot ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ είναι πρωτότυπα έργα σημαντικών εικαστικών, φωτογράφων, σκιτσογράφων, γραφιστών και δημιουργικών γραφείων επικοινωνίας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του περιοδικού gr design και δημιούργησαν το δικό τους έργο για τα «200 χρόνια Ελλάδα».

Τα έργα που θα συναντήσουν οι επισκέπτες στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΙΔΑΡΟ είναι των:

Beetroot, Δημιουργικό γραφείο, Αλέξανδρος Βασμουλάκης, εικαστικός, Γιώργης Γερόλυμπος, αρχιτέκτονας- φωτογράφος, Ino, εικαστικός, Ολυμπία Κρασαγάκη, φωτογράφος, Φίλιππος Αβραμίδης, εικονογράφος, Γιάννης Μπουρνιάς, φωτογράφος, Ζωή Κατσιγιάννη, infographer, Δημήτρης Χαντζόπουλος, σκιτσογράφος, Bob Studio, δημιουργικό γραφείο, Ευάγγελος Κασσαβέτης, γραφίστας, Θάλεια Μπίθα, εικονογράφος, Γιωργιάννα Νταλάρα, εικαστικός, Χαμπής Τσαγγάρης, χαράκτης, Odd Bleat, animation & design studio, Αργύρης Αθανασιάδης, γραφίστας, Kemosabe DS, δημιουργικό γραφείο. Μάριος Θεολόγης, φωτογράφος, Δάρρα Χριστίνα, ζωγράφος, Ροβύθη Καρολίνα, ζωγράφος, Cacao rocks, εικαστικός, Μιχάλης Κατζουράκης, εικαστικός

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ- 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Δηλώσεις για τη δράση του «gr design» για τα «200 χρόνια Ελλάδα»

Μια ενδιαφέρουσα οπτική που μας δείχνει πως προχωράει ο τόπος μας και πως οι νεότεροι καλλιτέχνες με τα έργα τους μπορούν να ενταχθούν στην πόλη σε έναν ευχάριστο περίπατο στη Βασ. Όλγας. Nομίζω πως οι Αθηναίοι θα αγαπήσουν αυτόν τον περίπατο, είναι πολύ όμορφος και σύγχρονος. Έως τώρα οι εορτασμοί έχουν εστιάσει περισσότερο στο παρελθόν. Η έκθεση του «gr design» έχει ενδιαφέρον διότι μιλάει με σύγχρονους καλλιτέχνες.
Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Μάρτιος 2021

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply