Η ομάδα Greek Instagramers Events συμμετέχει για 6η συνεχόμενη χρονιά στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA, την μεγαλύτερη έκθεση για τον τουριστικό κλάδο, που διεξάγεται στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ-HELEXPO) από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου. Η ομάδα θα παρουσιάσει το βραβευμένο Τravel & Social Media Photography Project #My_Destination, μέσα από μια έκθεση φωτογραφίας γεμάτη Ελλάδα!

Αξιοποιώντας την δύναμη της εικόνας και των κοινωνικών δικτύων, η ομάδα Greek Instagramers Events έχει αναπτύξει τα τελευταία 10 χρόνια το καινοτόμο & βραβευμένο ταξιδιωτικό project #My_Destination που στόχο έχει την ανάδειξη Ελληνικών ταξιδιωτικών προορισμών.

Το project υλοποιείται σε συνεργασία με φορείς τουρισμού (δήμους, περιφέρειες, τουριστικές επιχειρήσεις) που επιθυμούν εντάξουν τη δράση αυτή στις ενέργειες τουριστικής προβολής του τόπου τους, προκειμένου να τον αναδείξουν σε ευρύ εγχώριο και διεθνές ταξιδιωτικό κοινό, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και πολιτιστικές δράσεις όπως εκθέσεις φωτογραφίας και φωτογραφικά λευκώματα.

Στο πλαίσιο του Project #My_Destination, οργανώνονται ομαδικές φωτογραφικές εξορμήσεις & ταξίδια εξοικείωσης σε Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς, στα οποία συμμετέχουν μέλη της ομάδας, instagramers, travel bloggers, φωτογράφοι και ψηφιακοί δημιουργοί. Tα μέλη της ομάδας ανακαλύπτουν πανέμορφους τόπους, ζουν μοναδικές εμπειρίες και παράλληλα, μέσα από την φωτογραφική τους ματιά, συμβάλλουν στην ανάδειξη των αμέτρητων διαμαντιών που έχει να προσφέρει η χώρα μας σε κάθε επισκέπτη, τα μαγευτικά της τοπία, την παράδοση, την ιστορία, τη φιλοξενία και όλα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει!

Στην 38η Philoxenia η ομάδα Greek Instagramers Events θα παρουσιάσει, μέσα από μια έκθεση 200+ φωτογραφιών, ένα μέρος του φωτογραφικού υλικού από τα #My_Destination projects που έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα: #My_Andros, #My_AthensTrigono, #My_Greece, #My_Greece: Villages, #My_Katerini, #My_Lipsi, #My_Nafpaktos, #My_Olympus_Riviera, #My_Piraeus, #My_Saronikos, #My_Skopelos, #My_Spetses, #My_Veria.

Η έκθεση φιλοξενείται στην αερογέφυρα μεταξύ των περιπτέρων 13 & 15 του συνεδριακού κέντρου.

Η Philoxenia είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τουρισμού που διεξάγεται στη χώρα μας, με προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών και σημαντικών φορέων Τουρισμού από όλο τον κόσμο. Η ομάδα Greek Instagramers Events συμμετέχει στην Philoxenia από το 2017, παρουσιάζοντας εκθέσεις φωτογραφίας που αναδεικνύουν τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Ελλάδας στους επισκέπτες της.

 

Greek Instagramers Events Flyer

Πληροφορίες:
ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

38η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

10-12/11/2021

Παρασκευή: 11:00-20:00, Σάββατο: 10:00-20:00, Κυριακή : 10:00-18:00

Είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή στο link: services.helexpo.gr/philoxenia2023reg/

Οι “Greek Instagramers Events”, ιδρύθηκαν το 2013 από τον Γιώργο Βέργαδο (www.vergados.gr) και την Έλλη Αγιαννίδη (www.elliagiannidi.com), με αφετηρία το κοινωνικό δίκτυο Instagram. Είναι ανοιχτή φωτογραφική & Social Media κοινότητα με ερασιτέχνες & επαγγελματίες φωτογράφους από όλη την Ελλάδα, Content Creators, travel bloggers και μέλη κοινωνικών δικτύων. Στο ιστορικό των δράσεων τους περιλαμβάνονται πολυάριθμα και πρωτότυπα φωτογραφικά Projects που προσφέρουν δημιουργικές εμπειρίες στους φίλους της φωτογραφίας και των Social Media, πολλά από τα οποία πραγματοποιούνται σε συνεργασία με Δήμους, Πολιτιστικούς οργανισμούς και φορείς διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων. Το 2019 έλαβαν Χάλκινο Βραβείο στα Greek Tourism Awards (Project #My_Andros, κατηγορία Content Marketing Strategy), ως αποτέλεσμα των φωτογραφικών τους δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα Social Media.

Ενημέρωση για όλες τις δράσεις της ομάδας Greek Instagramers Events:

Site: www.grevents.gr, Facebook: grevents.gr, Instagram: @gr_events, Twitter: @egrevents, TikTok: @gr_events, Hashtag: #GR_Events

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply