Η Λέσβος έχει μάθει να φιλεύει, με τον καλύτερο τρόπο, εμπειρίες και αναμνήσεις σε όσους την επισκέφτηκαν.

Η Λέσβος ως αναγνωρισμένο ΓΕΟΠΑΡΚΟ από την UNESCO είναι ανοικτό για να το ζήσουν όλοι. Βουνά, παραλίες, παραδοσιακοί οικισμοί, απολιθωμένα δέντρα όλα μαζί συντελούν την μοναδικότητα αυτού του νησιού.

Enduro Greek Series

Ο πρώτος αγώνας του Ελληνικού πρωταθλήματος Enduro Greek Series για το 2022 πραγματοποιείται στις 6-8 Mαϊου από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου στις απόκρημνες πλαγιές του Ολύμπου πάνω απ την Αγιάσο.

Η Αγιάσος, ορεινός, παραδοσιακός οικισμός, βρίσκεται στο κέντρο του νησιού στις πλαγιές του ψηλότερου βουνού της Λέσβου, τον Όλυμπο σε υψόμετρο 460 μέτρα.

Μας περιμένει για να μας φιλοξενήσει στον 6th LESVOS ENDURO MTB και να γίνει για λίγες μέρες όλο το χωριό και οι γύρω πλαγιές ένα τεράστιο bike park.

Enduro Greek Series

Η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι τυχαία. Ο νησιωτικός καστανιώνας, που γεμίζει τις πλαγιές του Ολύμπου και περιβάλει το χωριό, εκείνες τις μέρες βγάζει τα νεογνά του φύλλα και δειλά-δειλά πρασινίζει ο τόπος όλος.

Η φύση οργιάζει και μαζί της και μείς. Από τις 6 Μαΐου τα up lift δεν θα έχουν σταματημό.

Οι διαδρομές θα είναι έτοιμες να δεχθούν τους φίλους του ENDURO MTB και να ξανά ζήσουν τις έντονες στιγμές των προηγούμενων χρόνων.

Οι 4 ειδικές διαδρομές για τα συμβατικά ποδήλατα και ακόμα 1 ειδική έκπληξη μόνο για τα ηλεκτρικά θα βάλουν «φωτιά» στο βουνού του Ολύμπου που αγέρωχος θα παρακολουθεί από ψηλά.

Enduro Greek Series

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Χορηγός Επικοινωνίας: Terra Magazine

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply