Ε ίκοσι λάτρεις της περιπέτειας από όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιλέχθηκαν το Νοέμβριο του 2022 μέσα από 14.460 αιτήσεις, θα ζήσουν μία εμπειρία ζωής σε μόλις έξι ημέρες, διασχίζοντας 300 χιλιόμετρα στον Αρκτικό Κύκλο πάνω σε έλκηθρο!

Η Fjällräven είναι μια εταιρεία με ποικιλία επιλογών σε εξοπλισμό και ρουχισμό, ο οποίος είναι αναγκαίος για τη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας του σώματος υπό αυτές τις συνθήκες.

Fjällräven Polar ελκυθρο

Το Fjällräven Polar επιστρέφει τον Απρίλιο, μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, με νέα διαδρομή, η οποία έχει ως αφετηρία την περιοχή Jukkasjärvi στη σουηδική Λαπωνία και τερματισμό το Signaldalen, στην άκρη των νορβηγικών φιόρδ. Η διαδικασία των αιτήσεων -που έγινε τον Νοέμβριο του 2022- περιλάμβανε 3 challenges στο Instagram διάρκειας 3 εβδομάδων, με διαφορετική θεματική, αλλά με κοινό παρονομαστή τη σχέση με τη φύση.

Η διοργάνωση ξεκίνησε τη δεκαετία του ‘90 ως ένας απαιτητικός αγώνας ελκήθρων σκύλου, που απευθυνόταν μόνο σε επαγγελματίες. Ωστόσο, από το 2012 αποτελεί μία εμπειρία για όλους όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τη φύση, να ανακαλύψουν αχαρτογράφητες περιοχές και μαγευτικά τοπία, να διανυκτερεύσουν σε σκηνή για 5 βράδια σε θερμοκρασίες από -15° C έως και -30° C και να αναπτύξουν δεξιότητες επιβίωσης!

Fjällräven Polar Σουηδία
  • Πότε: Απρίλιος 2023
  • Πού: Σουηδία, Νορβηγία
  • Γιατί να συμμετάσχεις: Δεν ξέρουμε αν χρειάζεται περαιτέρω λόγος «επεξήγησης» του γιατί να διανύσεις 300 χιλιόμετρα στην αρκτική ερημιά πάνω σε έλκηθρα που σέρνουν επιδέξια σκυλιά!
  • Μάθε περισσότερα: experience.fjallraven.com/polar

 

 Η Fjällräven διαθέτει ποικιλία επιλογών σε εξοπλισμό και ρουχισμό που είναι αναγκαίος για τη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας του σώματος υπό αυτές τις συνθήκες, όπως τα πανωφόρια Pack Down Anorak της σειράς Expedition, το τζάκετ Singi Down και το Nuuk Parka, που διατίθεται για άνδρες και γυναίκες, καθώς και αδιάβροχες μεμβράνες, μάλλινες κάλτσες και γάντια.

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply