Η  ΕΥ ΖΗΝ Greece ανακοινώνει την πιο θεαματική πεζοπορική διοργάνωση, HIGHLANDER Mt. Olympus – Greece, που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, στο βουνό των Ολύμπιων Θεών, στις 24-26 Σεπτεμβρίου.

Η υψηλών προδιαγραφών περιπέτεια σε φυσικό τοπίο, HIGHLANDER Adventure, ξεκίνησε το 2017 στην Κροατία, με σκοπό να αναδείξει την πεζοπορική εμπειρία ως παράγοντα «εὖ ζῆν», για τους λάτρεις της φύσης σε όλο τον κόσμο.

Διεξάγεται πλέον σε 15 διαφορετικές χώρες, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επιλέξουν τη χιλιομετρική απόσταση που επιθυμούν να καλύψουν με το δικό τους ρυθμό, καθότι δεν αποτελεί ανταγωνιστικό αγώνα αλλά μια πανέμορφη εμπειρία που διέπεται από ασφάλεια, ομαδικότητα και τη μαγεία της φύσης.

Highlander Adventure

Έλληνες και ξένοι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το πιο φημισμένο μυθολογικά βουνό, επιλέγοντας 1 από τις 2 διαδρομές:

  • Highlander 55, 3ήμερη εμπειρία 53km
  • Highlander Experience, 2ήμερη εμπειρία 32km

Γαστρονομία με μοναδικά υλικά του Ολύμπου, κυνήγι θησαυρού, αστροπαρατήρηση, μουσική σε φιλικό κλίμα, «βουτιά» στα άδυτα της μυθολογίας και ιστορίας του τόπου αλλά και στα μυστικά της γεωλογίας απογειώνουν την εμπειρία και δίνουν κινηματογραφική διάσταση στην πεζοπορική διοργάνωση.

H EY ZHN Greece με την τριακονταετή εμπειρία και βαθιά γνώση στην outdoor δραστηριότητα σκοπεύει όχι μόνο να αναδείξει το ελληνικό φυσικό κάλλος του ορεινού πεδίου, το οποίο δεν είναι τόσο γνωστό στο εξωτερικό, αλλά και να τονίσει τη σπουδαιότητα των υπαίθρων δραστηριοτήτων για την ψυχική και σωματική ευεξία.

Η αγάπη για τη φύση, η περιβαλλοντική συνείδηση, η ανάγκη για ένα διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, η επιθυμία για ενσωμάτωση σε μια ομάδα με κοινό πάθος χωρίς ανταγωνισμό είναι στοιχεία αρωγοί για το HIGHLANDER Mt. Olympus – Greece.

Higlander Adventure

Η πλατφόρμα εγγραφής https://highlanderadventure.com/olympus/en-us είναι ανοιχτή και προσκαλεί άντρες – γυναίκες άνω των 16 ετών να δηλώσουν συμμετοχή.

Σύνορα δε χωρούν, η αγάπη για περιπέτεια και νέες εμπειρίες εξερεύνησης τους ενώνει όλους.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να απευθύνονται στο olympus@highlanderadventure.com για τυχόν ερωτήσεις ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται τη διεύθυνση https://ezgreece.gr/index.php/sport-events/highlander-mt-olympus-greece και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Instagram: https://www.instagram.com/highlandergreece/

Facebook: https://www.facebook.com/highlanderolympus

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply