Γ ια μια ακόμα φορά ο Χειμερινός Κολυμβητικός Διάπλους του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στο ειδυλλιακό τοπίο του όρμου της Βουλιαγμένης.

Ο Ν.Ο.Β. κατακλύστηκε από τους κολυμβητές και τους συνοδούς τους που θέλησαν να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή της χειμερινής κολύμβησης. Παραπάνω από 500 αθλητές και ερασιτέχνες με πολύ καλή διάθεση και όρεξη για κολύμπι διαγωνίστηκαν στον επιτυχημένο αυτό αγώνα, με τον καιρό τελικά να συμμαχεί, σε 3 διαφορετικές διαδρομές της πίστας: των 750,1.500 και 3.000 μέτρων.

Φέτος, για 1η φορά στον Χειμερινό Κολυμβητικό Διάπλου δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες γονείς που θα ήρθαν να αγωνιστούν, να έχουν μαζί τους τα παιδιά τους, ηλικίας 8-13, που κολυμπήσαν κολυμβητικές διαδρομές (50 & 100μ.)στην ανοιχτή θερμαινόμενη πισίνα του Ν.Ο.Β., παρουσία των καταρτισμένων προπονητών του. Η δράση αυτή δεν εντάσσεται στο αγωνιστικό πλαίσιο της διοργάνωσης αλλά είχε σκοπό να εντάξει τα μικρότερα παιδιά στην κολυμβητική εμπειρία του διάπλου και να προάγει την κολύμβηση και τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής όλο το χρόνο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ενδεικτικά αναφέρονται οι κορυφαίοι των κατηγοριών

Χωρίς wetsuit

1ος στα 750 για τους άντρες ο ΓΚΟΤΖΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, με χρόνο 00:07:58.198

1η στα 750 για τις γυναίκες η ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ ΕΛΕΑΝΝΑ, με χρόνο 00:10:39.358

1ος στα 1.5Κ για τους άντρες ο ΒΕΛΛΙΔΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ, με χρόνο 00:17:49.128

1η στα 1.5Κ για τις γυναίκες η ΔΡΙΤΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, με χρόνο 00:19:50.898

1ος στο 3Κ για τους άντρες ο ΚΑΡΚΑΛΙΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, με χρόνο 00:32:05.668

1η στο 3Κ για τις γυναίκες η ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ ΜΑΡΙΑ, με χρόνο 00:41:14.757

Με wetsuit

1ος στα 750 για τους άντρες ο ΤΣΙΓΚΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, με χρόνο 00:08:30.359

1η στα 750 για τις γυναίκες η ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, με χρόνο 00:10:37.349

1ος στα 1.5Κ για τους άντρες ο ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, με χρόνο 00:16:54.341

1η στα 1.5Κ για τις γυναίκες η ΓΕΩΡΓΑΝΤΗ ΕΦΗ, με χρόνο 00:19:53.628

1ος στο 3Κ για τους άντρες ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, με χρόνο 00:34:16.947

1η στο 3Κ για τις γυναίκες η ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, με χρόνο00:39:36.747

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 18ου Χειμερινού Διάπλου Βουλιαγμένης έχουν αναρτηθεί στη σελίδα: https://my.esportevents.gr/results.php?id=20230069

 

Η Lifeguard Hellas, η πιο άρτια καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα ναυαγοσωστών της Ελλάδας ήταν ξανά στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης ώστε να εγγυηθεί την ασφάλεια των αθλητών. Διέθεσε 20 από τους πιο έμπειρους ναυαγοσώστες της καθώς και πλωτά κανό και SUP ώστε να βρίσκονται κοντά στους κολυμβητές, μέσα στο νερό, για να τους υποστηρίξουν, σε περίπτωση ανάγκης.

 

Μεγάλος υποστηρικτής του αγώνα υπήρξε η Herbalife Nutrition. Με τις θρεπτικές της μπάρες πρωτεΐνης ξεχώρισε στον χώρο, αλλά πρωταγωνίστησε και στις απονομές, με πλούσια δώρα στους αθλητές που ξεχώρισαν.

 

Η Coca-Cola 3Ε ήταν παρούσα, παρέχοντας το δροσιστικό μεταλλικό νερό Αύρα σε όλους τους αθλητές, αλλά και τους χυμούς Amita για τόνωση μετά τον Διάπλου.

 

Στον χώρο παρευρέθηκε και η μη κερδοσκοπική εταιρεία Race for Autism, η οποία μάχεται για τα άτομα με αυτισμό, προφέροντας υπέροχα δώρα στους διακριθέντες. Η παρουσία της την ημέρα του Διάπλου είχε ιδιαίτερη σημασία για το Ν.Ο.Β. και πέρασε ένα δυνατό μήνυμα, καθώς η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα συνέπεσε με την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

 

Η εταιρεία Dole διέθεσε θρεπτικές μπανάνες σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

Κοντά στον Χειμερινό Διάπλου βρέθηκε για μια ακόμα φορά και το ιταλικό εστιατόριο Vincenzo, το οποίο πρόσφερε στους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους εξαιρετικά γευστικές αλλά και θρεπτικές σαλάτες ζυμαρικών.

 

Δώρα πολυτελείς πετσέτες με το λογότυπο του Ν.Ο.Β. δόθηκαν σε όλους τους νικητές από την εταιρεία Kirpoglou Premium Textiles.

 

Πολύτιμα δώρα προσωπικής φροντίδας πρόσφερε στους νικητές και η εταιρεία Λεούσης ΑΕ.

 

Η γνωστή εταιρεία κολυμβητικών ειδών Turbo Hellas υποστήριξε για μία ακόμα μια φορά τον Διάπλου προσφέροντας δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

Η εταιρεία Bill and John που δραστηριοποιείται πολύ επιτυχημένα τα τελευταία χρόνια στον χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού, στήριξε ένθερμα τον Χειμερινό Διάπλου του Ν.Ο.Β.

 

Ο Όμιλος Βιοϊατρική παρείχε την ιατρική κάλυψη του αγώνα, διαθέτοντας πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο, επανδρωμένο με ιατρικό προσωπικό. Επίσης, επιβράβευσε όλους τους νικητές με πλήρες πακέτο εξετάσεων!

 

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στήριξε την διοργάνωση του αγώνα παρέχοντας πλήθος εθελοντών που βοήθησαν να διεξαχθεί το event – πλέον θεσμός – στη Βουλιαγμένη.

 

H WESWIM παρευρέθηκε στον διάπλου με εξαιρετικά προϊόντα κολύμβησης και μοίρασε δώρα στους νικητές.

 

Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών Τop Cycles παρευρέθηκε στον Διάπλου χαρίζοντας δώρα στους νικητές του αγώνα.

 

Μαζί μας ακόμα ήταν: Lake Vouliagmeni με δώρα στους νικητές Το αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο Αρτόπολις Το εστιατόριο Λουϊζίδης πρόσφερε υπέροχη κολοκυθόσουπα και ζεστό κρασί Η εταιρεία SafeWaterSports.

 

Τέλος, για την επιτυχημένη διεξαγωγή του Χειμερινού Διάπλου συμμετείχαν την ημέρα της εκδήλωσης με πάθος εθελοντές: αθλητές, γονείς αθλητών, προπονητές και μέλη του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον επαγγελματισμό τους, την ομαδικότητα και την προσήλωσή τους στον αγαπημένο τους Όμιλο.

Επόμενο ραντεβού: Θερινός Διάπλους 2023!

 

Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης
166 71 Λαιμός Βουλιαγμένης
www.nov.gr

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply