Η πρώτη έκθεση σκαφών εν πλω της Βόρειας Ελλάδας, όπου θάλασσα, τουρισμός και πολιτισμός συγκλίνουν για να δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία, θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 14 Απριλίου 2024 στο γραφικό Φανάρι της Θράκης. Η εκδήλωση υπόσχεται έναν εξαιρετικό συνδυασμό θαλάσσιου τουρισμού και πολιτιστικής εξερεύνησης, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μία αξέχαστη εμπειρία.

Η Athenian Yachts, η North Sailing, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Βορείου Αιγαίου και το Τουριστικό Συμβούλιο του Φαναρίου ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν το «North Aegean Boat Show 2024», μια εκδήλωση ορόσημο που σηματοδοτεί την πρώτη έκθεση σκαφών στην περιοχή, στην ιστορία. Μία συλλογική προσπάθεια μεταξύ σημαντικών φορέων του τουρισμού και τοπικών αρχών, αφιερωμένη στην προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού και της ξεχωριστής κληρονομιάς της Βόρειας Ελλάδας.

Με φόντο το εκπληκτικό σκηνικό του Φαναρίου, γνωστό ως το «μπαλκόνι προς το Βόρειο Αιγαίο», η εκδήλωση υπόσχεται να αναδείξει την πλούσια ναυτική κληρονομιά της Βόρειας Ελλάδας. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να βυθιστούν στην πλούσια ιστορία και τις παραδόσεις του Βορείου Αιγαίου, να ανακαλύψουν κορυφαία σκάφη και να ασχοληθούν με εργαστήρια και εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την εμπειρία στο yachting. Ειδικά σχεδιασμένες ανοιχτές εμπειρίες για ενήλικες και παιδιά θα εμπλουτίσουν περαιτέρω την εκδήλωση, προωθώντας την ομορφιά του ιστιοπλοΐα για όλους.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους, χωρίς χρέωση συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν εύκολα ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ή επιτόπου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Athenian Yachts FB
Athenian Yachts IG

 

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply