Η Oysho παρουσιάζει το πρώτο drop της νέας της Ski Collection με μια καμπάνια που γυρίστηκε στον εμβληματικό κρατήρα Lonquimay, στην Αραουκανία της Χιλής. Μια κολεξιόν σχεδιασμένη για σκιέρ όλων των επιπέδων, που ξεχωρίζει χάρη στον τεχνικό και καινοτόμο χαρακτήρα της.

Για αυτήν την σεζόν, η Oysho προτείνει νέα fittings στα μπουφάν για μεγαλύτερη άνεση, όπως μακριά μπουφάν σε γραμμή superfit με ρυθμιζόμενη ζώνη και επανασχεδιάζει το εμβληματικό της μοντέλο crop σε φουσκωτή εκδοχή, διαθέσιμο μονόχρωμο ή εμπριμέ.

Επενδύοντας για άλλη μια φορά στα ποιοτικά γεμίσματα, η Oysho συνεργάστηκε με διαφορετικές επωνυμίες τεχνικών γεμισμάτων:

  • Minardi Piume Company: ένα γέμισμα που αποτελείται από 80% πούπουλο και 20% φτερό και που προσφέρει όγκο χωρίς να προσθέτει βάρος.
  • 3M Thinsulate™: ένα γέμισμα από πολυεστέρα, γνωστό για την υψηλή θερμομόνωση που προσφέρει.
  • Primaloft®: ένα μονωτικό γέμισμα που χαρακτηρίζεται από την ελαφρότητα και αναπνευσιμότητά του.

Όλα τα μπουφάν είναι εξοπλισμένα με το ηλεκτρονικό σύστημα εντοπισμού RECCO®, μια συσκευή απολύτως απαραίτητη σε περίπτωση που ο χρήστης χαθεί στο βουνό. Επιπλέον, έχουν δοκιμαστεί σε εργαστήρια για να αντέχουν σε θερμοκρασίες έως -20º σε κίνηση.

oysho ski collection 2023-2024

Τα παντελόνια και οι ολόσωμες φόρμες ξεχωρίζουν χάρη στην υψηλή τους ελαστικότητα και διαθέτουν μία στρώση με λαναρισμένο εσωτερικό που προσφέρει αίσθηση ζεστασιάς.

Τα παντελόνια διατίθενται σε τρία πολύ ευέλικτα πατρόν: flare, leggings και σε ίσια γραμμή. Ως καινοτομία, η Oysho επέλεξε ανάγλυφες λεπτομέρειες στα γόνατα ορισμένων μοντέλων της, εμπνευσμένες από την τάση biker core.

Στην κατηγορία «ολόσωμη φόρμα» μπαίνουν νέα μοντέλα όπως η ίσια σαλοπέτα και η φόρμα με ίσιο παντελόνι και ζακέτα crop, επίσης με γέμισμα από την MINARDI PIUME COMPANY.

Όλη η κολεξιόν διαθέτει αναπνεύσιμο ύφασμα με αντιανεμική προστασία και πιστοποίηση για αντοχή σε στήλη ύδατος έως και 10,000 mm.

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply