Ηνέα ενημέρωση λογισμικού One UI 6.1 φέρνει το το Galaxy AI σε περισσότερες συσκευές Samsung Galaxy! Σκοπός της Samsung είναι να επιταχύνει την παγκόσμια εξάπλωση της συγκεκριμένης τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης μέσω μιας υβριδικής προσέγγισης που θα αναβαθμίσει την εμπειρία που έχετε με δικό σας smartphone Galaxy.

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα των λειτουργιών Galaxy AI σε περισσότερες συσκευές Galaxy, μέσω της νέας ενημέρωσης One UI 6.1. Η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη στις σειρές Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 και Tab S9 από τα τέλη Μαρτίου μέχρι και τα μέσα Απριλίου, 2024. Η νέα ενημέρωση, σε συνέχεια της πρόσφατης κυκλοφορίας της σειράς Galaxy S24 , αναβαθμίζει την εμπειρία Galaxy AI, μέσω μιας υβριδικής προσέγγισης που συνδυάζει on-device και cloud-based AI.

«Με το Galaxy AI, ο στόχος μας είναι να εισάγουμε τη βιομηχανία σε μια νέα εποχή mobile AI αλλά και να ενδυναμώσουμε τους χρήστες», δήλωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience Business της Samsung Electronics. «Αυτή είναι μόνο η αρχή για το Galaxy AI, καθώς σκοπεύουμε να προσφέρουμε την εμπειρία σε πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες Galaxy μέσα στο 2024 και να συνεχίσουμε να καινοτομούμε στους τρόπους αξιοποίησης των απεριόριστων δυνατοτήτων του mobile AI».

Απρόσκοπτη επικοινωνία σε κάθε γλώσσα

Ακόμη περισσότεροι χρήστες Galaxy θα μπορούν τώρα να επωφεληθούν από τις λειτουργίες Galaxy AI που βελτιώνουν την επικοινωνία και είναι διαθέσιμες στα μοντέλα που υποστηρίζουν τεχνολογία AI. Τα χαρακτηριστικά αυτά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα προσαρμογής του τόνου των μηνυμάτων και τη μετάφραση μηνυμάτων σε 13 διαφορετικές γλώσσες με τη χρήση του Chat Assist (δεν υποστηρίζεται στα Ελληνικά). Οι χρήστες Galaxy μπορούν να γνωρίσουν τη δύναμη της αλληλεπίδρασης σε πραγματικό χρόνο μέσω του Live Translate (δεν υποστηρίζεται στα Ελληνικά), το οποίο παρέχει μεταφράσεις φωνής και κειμένου σε τηλεφωνικές κλήσεις. Με το Interpreter, οι χρήστες μπορούν, επίσης, να συνομιλήσουν με κάποιον που δε μιλούν την ίδια γλώσσα στα ταξίδια τους, ενώ η λειτουργία διαχωρισμένης οθόνης (split screen) παράγει μεταφράσεις κειμένου κατά τη διάρκεια μίας δια ζώσης συζήτησης (δεν υποστηρίζεται στα Ελληνικά).

Απαράμιλλη παραγωγικότητα

Οι λειτουργίες αναζήτησης βελτιώνονται μέσω του Κυκλώστε για Αναζήτηση στο Google, το οποίο δημιουργεί διαισθητικά αποτελέσματα αναζήτησης με μια μόνο κίνηση. Επιπλέον, καθημερινότητα αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο, με τις λειτουργίες οργάνωσης όπως το Note Assist που επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν πρότυπα και περιλήψεις, καθώς και να μεταφράζουν σημειώσεις. Ταυτόχρονα, το Browsing Assist προσφέρει ταχύτερη ενημέρωση, δημιουργώντας ολοκληρωμένες περιλήψεις από ειδησεογραφικά άρθρα. Τέλος, το Transcript Assist μπορεί, επίσης, να κάνει απομαγνητοφώνηση ηχογραφημένων συνεδριάσεων και να δημιουργήσει περιλήψεις και μεταφράσεις.

Μεγαλύτερη έμπνευση, ασταμάτητη δημιουργικότητα

Η τελευταία ενημέρωση Galaxy, προσφέρει μια σουίτα εργαλείων Galaxy AI, ενθαρρύνοντας τη δημιουργική ελευθερία ακόμη και μετά τη λήψη μιας φωτογραφίας. Μέσω του Generative Edit, οι συσκευές με υποστήριξη AI μπορούν εύκολα να αλλάξουν μέγεθος, να επανατοποθετήσουν ή να μετακινήσουν αντικείμενα σε φωτογραφίες για να τελειοποιήσουν μια εξαιρετική λήψη. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να βελτιώσουν οποιαδήποτε φωτογραφία πιο γρήγορα και εύκολα από ποτέ με το Edit Suggestion. Πλέον, δε χρειάζονται πολλές και επαναληπτικές λήψεις, καθώς το Instant Slow-mo μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετα καρέ για βίντεο αργής κίνησης, αποτυπώνοντας στιγμές γεμάτες δράση.

Η εξατομίκευση των Galaxy συσκευών περιλαμβάνει τα διαθέσιμα AI wallpapers, που ζωντανεύουν τη δημιουργικότητα των χρηστών που διαθέτουν συσκευές που υποστηρίζουν τεχνολογία Galaxy AI.

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply