Τ ο MoMix bar φιλοξενεί το νικητή στην κατηγορία cocktail Νίκο Κυτίδη του γαστρονομικού διαγωνισμού «Cupi’s spoon 2024» που αφορά άτομα με διανοητικές και αναπτυξιακές δυσκολίες.

Ο Νίκος Κυτίδης, εκπαιδευόμενος στα εργαστήρια επαγγελματικής κατάρτισης του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος», θα εκπροσωπήσει την ελληνική αποστολή στην τελική φάση σε Ζάγκρεμπ και Ρώμη.

Για μια ξεχωριστή βραδιά, ο Νίκος γίνεται μέλος της ομάδας του MoMix, του πρώτου μοριακού μπαρ στην Ελλάδα, το οποίο θα έχει την ευκαιρία και να απολαύσει τις δημιουργίες του, αλλά και να ενισχύσει την προετοιμασία του για την τελική φάση σε Ζάγκρεμπ και Ρώμη.

Πού και πότε: Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 στις 19:30 στο MoMix bar (Βουτάδων 36, Αθήνα 11854, μετρό Κεραμεικός), μαζί με τις μουσικές επιλογές από τη γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό του BEST 92,6 Μαρία Παπιδάκη.

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply