Ε σύ και η υπομονή σου. Ο εαυτός σου απέναντι στην αντοχή και τα ψυχικά – και σωματικά – αποθέματα.

Το Tough Murder Infinity προσγειώνεται στη Μέση Ανατολή

Η ικανότητα σου να ξεπερνάς τα όρια σου, να νικάς τον χρόνο, να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία χωρίς σταματημό. Η διάθεση σου να απασχολήσεις τη σκέψη για οκτώ με εννέα ώρες και να συγκεντρώσεις έναν ικανοποιητικό αριθμό επαναλήψεων.

Στο Tough Murder Infinity σημασία δεν έχει ο χρόνος που θα έχεις διαγράψει όταν ολοκληρώσεις τα πρώτα δεκαπέντε χιλιόμετρα. Η ουσία επικεντρώνεται στους γύρους, τις επαναλήψεις, τον αριθμό των φορών που θα τρέξεις μετά τα πρώτα απαιτητικά προαναφερθέντα χιλιόμετρα. Έχεις επιλογή. Αφού εκτελέσεις τα πρώτα δεκαπέντε, δύο είναι οι επιλογές: είτε να συνεχίσεις στην ίδια απόσταση, είτε να την μειώσεις στον εν τρίτο, δηλαδή στα πέντε χιλιόμετρα. Ο αριθμός των επαναλήψεων που θα έχεις συγκεντρώσει στο τέλος (μετά από οκτώ συνεχόμενες ώρες – το διάστημα είναι εξ’ αρχής καθορισμένο) είναι εκείνος που σε κατατάσσει στο τελικό σκορ τερματισμού. Όμως, κάθε χιλιόμετρα κρύβει και διαφορετικά εμπόδια. Μέσα στη λάσπη, πάνω σε σχοινιά, κάτω από τεχνητή βροχή, φυσικά εμπόδια. Η αδρεναλίνη είναι ήδη στα ύψη. 

Το Tough Murder Infinity προσγειώνεται στη Μέση Ανατολή

Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος στο Tough Mudder Infinity μεμονωμένα ή ως μέρος μιας ομάδας. Αυτή η ιδιόμορφη επιτυχία επιτρέπει στους συμμετέχοντες να συνδεθούν με φίλους, συναδέλφους ή μέλη της οικογένειας και να κατακτήσουν τη διαδρομή μαζί, καλλιεργώντας την ικανότητα της συνεργασίας και των κοινών επιτευγμάτων.

Τη στιγμή που οι φανατικοί του αυξάνονται με γοργό ρυθμό με όλο και περισσότερους να επιθυμούν να τεστάρουν την αντοχή τους, το Tough Murder Infinity επεκτείνει την παρουσία του στη Μέση Ανατολή. Ο υπερ-αντοχής αγώνας δρόμου με εμπόδια (OCR) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου του 2024 σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο, την AlUla, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια ανεπανάληπτη εμπειρία σωματικής και πνευματικής πρόκλησης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην AlUla, μια αρχαία πόλη-όαση που βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Σαουδικής Αραβίας, και θα υποδεχτεί συμμετέχοντες από την κοινότητα του Tough Mudder, υποσχόμενη μια συναρπαστική εμπειρία μέσα στο μαγευτικό τοπίο της ερήμου και των οάσεων που πάντα “κρύβουν”, αλλά και μια σειρά από διάσημα και απαιτητικά εμπόδια.

Η AlUla διαθέτει στην ταυτότητα της μία αξιοσημείωτη ανθρώπινη ιστορία που καλύπτει πάνω από 200.000 χρόνια, με συνεχείς ανθρώπινους πολιτισμούς που ευδοκιμούν για πάνω από 7.000 χρόνια. Τα απομεινάρια αυτών των πολιτισμών έχουν αφήσει πίσω τους ένα πλούσιο μωσαϊκό από ίχνη, ιστορικά αντικείμενα και αποδείξεις του τρόπου ζωής τους. Επιπλέον, η περιοχή χαρακτηρίζεται από την αξιοσημείωτη χλωρίδα και πανίδα της, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα ιδανική για τρέξιμο πολλών ωρών. Όπως αυτό, στο Tough Murder Infinity.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε αυτή την πρωτοποριακή εκδήλωση Tough Mudder Infinity στην AlUla, αναδεικνύοντας τη δέσμευση της περιοχής να ξεπεράσει τα όρια και να προωθήσει τον ενεργό τρόπο ζωής. Το γραφικό και προκλητικό τοπίο της AlUla θα αποτελέσει το τέλειο σκηνικό για αυτό το συναρπαστικό γεγονός“, δηλώνει ενθουσιασμένος Nic Cartwright, κάτοχος δικαιωμάτων του Tough Mudder για τη Μέση Ανατολή.

Τα εισιτήρια για το AlUla Tough Mudder θα είναι διαθέσιμα από τον Νοέμβριο. Ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές, οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει την είσοδο στον αγώνα, δύο διανυκτερεύσεις σε άνετο καταυλισμό με σκηνές (με σκηνές και στρώματα), μεταφορά από το αεροδρόμιο, φαγητό και πρόσβαση σε μια σειρά από ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Νίκος Κοντομήτρος

Νίκος Κοντομήτρος

Κοσμικά, πολιτιστικά, γεύση, ταξίδι. Sites, Social Media, Events. Θα με βρεις κάπου ανάμεσα. Και, φυσικά, στο Terra! Γιατί, αν υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα παραπάνω είναι οι εμπειρίες που μένουν στο τέλος. Επιβιβάσου στον κόσμο (μας).

Leave a Reply