Ζ ούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου, της οποίας η μεγαλοσύνη δεν συνθέτεται μόνο από την απαράμιλλη φυσική της ομορφιά, αλλά και από τους ξεχωριστούς ανθρώπους της.

Αν και η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας αφήνει μια… πικρή επίγευση των όσων πρωτόγνωρων γεγονότων βιώσαμε όλοι μας, η ζωή, όπως λέμε εμείς εδώ στο Terra Adventure Magazine, βρίσκεται εκεί έξω, και είναι στο χέρι μας να τη ζήσουμε δυνατά και θετικά, ώστε να μας αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις, γιατί όχι και τις ομορφότερες!

Έτσι ακριβώς έζησε και ο φωτογράφος και 3D artist από την Ξάνθη, Γιώργος Κράλλης, τις φετινές
καλοκαιρινές διακοπές του, που όπως περιγράφει, ήταν με διαφορά από τις πιο ξεχωριστές μέχρι τώρα! Το «περίεργο» καλοκαίρι του 2020 είπε να ξεχάσει τις παραλίες, τα νησιά και τα κάμπνιγκ και να περάσει ένα μαγευτικό 10ήμερο στην οροσειρά των Αγράφων και συγκεκριμένα στα Πετρίλια.

Το ακριτικό χωριό του Νομού Καρδίτσας (γνωστό και ως Πετρίλο) είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1.160 μέτρων στις πλαγιές των Αγράφων στην Ανατολική Αργιθέα, και αποτελεί έναν από τους πιο ορεινούς οικισμούς της Θεσσαλίας. Είναι ένα από τα καλύτερα θέρετρα της περιοχής με πλούσια βλάστηση, γραφικά σπίτια, κρυφούς καταρράκτες, μεγάλα ποτάμια, και απέραντες λίμνες.

Ο Γιώργος και η παρέα του έζησαν ένα 10ήμερο μέσα σε έναν επίγειο παράδεισο όπου είχανε την ευκαιρία να κοιμηθούν σε βουνοκορφές στα 1.900 μέτρα, να κάνουν μπάνιο σε πανύψηλους καταρράκτες, νυχτερινό καγιάκ σε λίμνες περιτριγυρισμένες από πανύψηλα βουνά γεμάτα έλατα, να εξερευνήσουν μονοπάτια και να χαθούνε σε έναν παράδεισο όπου σταματάει ο χρόνος.

Όλες αυτές οι όμορφες εμπειρίες τους έχουν αποτυπωθεί με την καλλιτεχνική ματιά του Γιώργου, μέσα στο ολιγόλεπτο αλλά καθηλωτικό βίντεο, το οποίο και είναι το απόσταγμα αυτών των 10 ημερών…

Ας το απολαύσουμε… 

Gear used: Panasonic GH5 Laowa 7.5mm f/2 Ultra-Light (Micro Four Thirds (MFT)) Black Panasonic Lumix G Vario 12-60mm F/3.5-5.6 Panasonic Lumix G 25mm f/1.7 (Micro Four Thirds (MFT)) Black Gimbal: Zhiyun Weebill Lab Drone:Mavic 2 pro
> Ο Γιώργος Κράλλης, κατάγεται από την Ξάνθη, είναι επαγγελματίας 3D artist και έχει αναλάβει πλήθος projects σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η κινηματογράφηση μπήκε στη ζωή του τα τελευταία χρόνια και τον έχει κερδίσει. Το ταλέντο και η αγάπη του για το αντικείμενο αποτυπώνεται στα εντυπωσιακά βίντεο που δημιουργεί.

• Για περισσότερα βίντεο επισκεφθείτε το κανάλι του Γιώργου Κράλλη στο YouTube.
https://www.instagram.com/geo_krallis…
https://www.facebook.com/gkrallis
https://www.artstation.com/geographics
Argiris Kritharoulas

Argiris Kritharoulas

Όταν δεν «τρέχει» στη ζωή, τρέχει ελεύθερος στα βουνά! Για 25 χρόνια τρέχει δημιουργικά ανάμεσα σε Bright Ideas & Media, και η εμπειρία αυτή (πες το και λόξα) γέννησε το iRun... and i am free! και το Terra Adventure Magazine! Θεωρεί ότι η αγάπη και η τέχνη μπορούν να σώσουν τον κόσμο, αλλά ο δικός του πολύτιμος κόσμος είναι η οικογένειά του! «Life is a rocky marathon route - staying active and positive is the path to conquer your dreams!» είναι το τελευταίο μότο του.