Ο ι ELTRAK και BYD ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα των περονοφόρων και παλετοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων για Ελλάδα και Κύπρο.

Η Eltrak, ηγέτης στον τομέα της διάθεσης μηχανημάτων έργων, ενέργειας και ναυτιλίας, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη νέα της συνεργασία με την πολυεθνική εταιρία υψηλής τεχνολογίας BYD. Η συμφωνία αφορά στην ανάληψη της εισαγωγής, διανομής και τεχνικής υποστήριξης των περονοφόρων και παλετοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Η BYD, με ιστορία που ξεκινά το 1995 ως κατασκευαστής επαναφορτιζόμενων μπαταριών, έχει εξελιχθεί σε έναν παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της ενέργειας και της υψηλής τεχνολογίας, καλύπτοντας πλέον ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων, των σιδηροδρομικών μεταφορών και της παραγωγής ενέργειας.

Η φιλοσοφία της BYD ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη φιλοσοφία της Eltrak, με έμφαση στην εστίαση σε καινοτόμες λύσεις για ένα πιο βιώσιμο και πράσινο μέλλον. Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στη στρατηγική διεύρυνσης των συνεργασιών με τους οίκους που αντιπροσωπεύει η Eltrak και αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα ενίσχυσης της θέσης της ως πρωτοπόρος στην αγορά, προσφέροντας στους πελάτες της κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες.
Με την προσθήκη των ηλεκτρικών περονοφόρων και παλετοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων της BYD στο χαρτοφυλάκιό της, η Eltrak επιδεικνύει συνεχή δέσμευση για παροχή πολλαπλών προτάσεων και λύσεων που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των συνεργατών της.

eltrak.gr

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply