Τ ο Weswim ενώνει τις δυνάμεις του με την Ακτή Βουλιαγμένης και στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία», με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρίας για την Προστασία της Φύσης, οργανώνουν ένα πρωτότυπο θαλασσινό event που θα σε κάνει να φορέσεις το μαγιό σου και να έρθεις στη μαγική Βουλιαγμένη.

Γλυκός Σεπτέμβριος: Τα πρωτοβρόχια έρχονται, τα νέα μαγιό αγοράζονται, τα αντηλιακά ανανεώνονται και οι παρέες συναντιούνται σε αγαπημένες παραλίες για κολύμπι. Σωστά διαβάσατε! Η κολύμβηση 365 ημέρες το χρόνο βάζει στην άκρη δισταγμούς και όπως τα νούμερα δείχνουv, ήρθε για να μείνει.

weswim κολύμβηση

Ψάχνεις για νέο χόμπι; Το κολύμπι όλες τις εποχές του χρόνου είναι η νέα, μεγάλη, ανερχόμενη τάση. Tο μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα υγιές σώμα, το μαγιό και το σκουφάκι σου!

Save the date: Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου / Ακτή Βουλιαγμένης

WeSwim κολύμβηση 365 Μέρες

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Η κολύμβηση -και τα water sports- παγκοσμίως αλλά και ειδικότερα σε μία χώρα σαν την Ελλάδα είναι η νέα ισχυρή αναδυόμενη τάση στις υπαίθριες δραστηριότητες. Και μιας και μιλήσαμε για outdoor activities, δεν θα μπορούσαμε να μην σας μιλήσουμε για το Swimming Festival που θα γίνει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στη φιλόξενη Ακτή Βουλιαγμένης, τη δημοφιλέστερη παραλία της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μια καταπράσινη ακτή, με διάφανα νερά, χρυσή αμμουδιά και βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία!

Με το κοινό όραμα του Weswim – ένα μεγάλο κίνημα από ανθρώπους που κολυμπούν όλο τον χρόνο, χωρίς ανταγωνισμό και προσδοκίες, με στόχο το βίωμα και την ψυχική και σωματική υγεία που φέρνει η επαφή με το νερό, οι ειδικοί θα μας μάθουν τα πάντα και θα λύσουν όλες τις απορίες μας.

Εμείς του TERRA Magazine θα είμαστε εκεί, αγκαλιάζοντας- ως χορηγοί επικοινωνίας- την ιδέα και την προσπάθεια.

Οι πιο «έμπειροι», με το μαγιό τους -μιας και θα κολυμπήσουν τη συμβολική Weswim After Office διαδρομή μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα, 1,2χλμ. (διάρκειας περίπου 30λ.)- και οι υπόλοιποι «κοινοί θνητοί» με τη διάθεση να μάθουμε όσα περισσότερα για την νέα τάση Κολύμπι 365 μέρες το χρόνο, αλλά και για να χαλαρώσουμε μετά το γραφείο και τις υποχρεώσεις, με ένα ποτήρι κρασί απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα σε μία από τις πιο εμβληματικές και όμορφες παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Σας περιμένουμε!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, εδώ είμαστε:

«Κολυμβητικές διαδρομές 365 ημέρες το χρόνο σε Γαλάζια νερά – Προστασία θαλάσσιου περιβάλλοντος – Ασφαλής κολύμβηση – Τεχνικές πρώτων βοηθειών»

Το αναλυτικό πρόγραμμα

 • 18:00-18:15 – Έναρξη / προσέλευση κολυμβητών
 • 18:30 Συμβολικό Weswim After Office κολύμπι 1,2km (διάρκεια περίπου 30 min) μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα (Κολυμπάμε μαζί/weswim) σε τριγωνική σηματοδοτημένη διαδρομή (Meeting Point για την εκκίνηση: Κεντρικός Πύργος ναυαγοσώστη μπροστά από την Καντίνα)
  Η GEP Lifeguards μαζί με τους ναυαγοσώστες της ακτής θα επιβλέψουν το κολύμπι μας (Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να αλλάξουν οι κολυμβητές)
 • 19:20 – Ο Πέτρος Παρθένης υποδέχεται φορείς, κολυμβητές και καλεσμένους, μαζί φυσικά και το TERRA Magazine που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το event
  Ακτή Βουλιαγμένης Γαλάζια Σημαία
 • 19:25 – Χαιρετισμός, υποδοχή Ακτής και με μία σύντομη ιστορική αναδρομή μαθαίνουμε εντυπωσιακά στοιχεία για το “θαύμα” της καλύτερης οργανωμένης παραλίας της Βουλιαγμένης
 • 19:33 – Ασφάλεια στο νερό / lifeguards (Σύντομη ομιλία για τη σπουδαιότητα της ασφάλειας στην ακτή)
 • 19:40 – Γαλάζια Σημαία. Θα ακούσουμε ποια είναι τα κριτήρια, οι προϋποθέσεις και οι διαδικασίες προκειμένου μία ακτή να αποκτήσει και να κατοχυρώσει τη Γαλάζια Σημαία. Λίγα λόγια κι ένα βίντεο από τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης
 • 19:47 – Project Weswim στην ΑΚΤΗ 365 Μέρες το χρόνο! Κολυμπάμε 365 ημέρες το χρόνο στην Ακτή Βουλιαγμένης, απολαμβάνοντας την εξαιρετική ποιότητα νερών για κολύμβηση. Αναδεικνύουμε και προβάλλουμε τις βέλτιστες κολυμβητικές διαδρομές της Ελλάδας, παρουσίαση “Project 365 Σεζόν 2023”.
  Ο ιδρυτής του Weswim Πέτρος Παρθένης, θα πει λίγα λόγια για το project που έχει όραμα να μας μυήσει στον κολύμπι τεσσάρων εποχών καθώς και για τις παράλληλες δράσεις στην ακτή, τις δράσεις για το περιβάλλον, αλλά και για τον διαρκώς αναπτυσσόμενο κολυμβητικό αλλά και γαστρονομικό τουρισμό
 • 19:54 – Q&A με συμμετοχή των κολυμβητών και των καλεσμένων με ελεύθερη συμμετοχή όλων
 • 20:00 – Προβολή σε γιγαντοοθόνη στο γρασίδι της Ακτής της ταινίας “THE ODYSSEY”, με θέμα τη ζωή του Ζακ Υβ Κουστώ, που αποτελεί ευσεβή πόθο όλων των “θαλασσινών”
 • 22:00 Λήξη / Αποχώρηση

* Μετά το κολύμπι κι ανάμεσα στις προβολές και τις παράλληλες δράσεις θα υπάρχει μπουφές με κέρασμα ελαφρύ σνακ κι ένα ποτήρι κρασί, προσφορά της Ακτής Βουλιαγμένης. Η προσέλευση των λοιπών προσκεκλημένων (αφορά όσους ΔΕΝ κολυμπήσουν) θα γίνεται από τις 19:00.

 

info: Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Weswim, Πέτρο Παρθένη ή στείλτε email στο info@weswim.gr

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

One Comment

 • Ο/Η KONSTANTINOS BOTOPOULOS λέει:

  Beautiful concept, inspired idea! Unique chance to swim 365days 4seasons a year throughout the blue crystalclear waters of blue Attica and all over beautiful blue Meditterranean Greece!

Leave a Reply