Μόλις 250 χιλιόμετρα από την Αθήνα, το κέντρο του θαλάσσιου σκι του Καϊάφα είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, καθώς οι εύκρατες συνθήκες νερού της λίμνης είναι πολύ καλές για όλα τα επίπεδα σκι.

Το Kaiafas Battle, μεγαλύτερη συνάντηση αθλητών θαλάσσιου σκι στη χώρα μας είναι μια διοργάνωση που έχει προγραμματιστεί αυτό το καλοκαίρι στη λίμνη Καϊάφα στην Ηλεία, από τις 8/7 έως τις 10/7 και εκεί θα συμμετέχουν οι 30 καλύτεροι αθλητές του κόσμου, με τις συνολικές συμμετοχές να ανέρχονται, κατόπιν προσκλήσεως, τις 60 από όλο τον κόσμο.

Kaiafas Battle Lake Event

Μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν και πολλοί Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες Ευρώπης, με διεθνείς διακρίσεις και πολλά ρεκόρ, κάτι που σημαίνει ότι σίγουρα το θέμα αναμένεται να είναι πολύ εντυπωσιακό.

Η διοργάνωση είναι αναγνωρισμένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι, την Ελληνική Ομοσπονδία και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, ενώ το αγώνισμα που θα διεξαχθεί θα είναι το σλάλομ, με τον θεσμό να δίνει επίσης πόντους για το The Pro Tour, καθώς γίνουν αγώνες στις κατηγορίες Open και Senior.

Στόχος των διοργανωτών είναι να πραγματοποιηθεί ο καλύτερος αγώνας θαλάσσιου σκι που έχει γίνει μέχρι στιγμής στην Ευρώπη, ενώ θα  προβληθεί σε 170 χώρες, σε εκπομπές όπως Gearing Up, Sports Show, The Οutdoor καθώς και σε συνεργασία με αεροπορικές εταιρείες για προβολή video σε πτήσεις.

Ιδιαίτερα στην εκπομπή, Gearing Up προβλήθηκαν πολύ εντυπωσιακά τοπία από την λίμνη και έστειλαν το μήνυμα τους για να καλέσουν τον κόσμο, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Will Asher, η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2021, Jaimee Bull και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2017, Freddie Winter.

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply