Κάθε φορά που βρίσκεσαι εκεί έξω τρέχοντας, ορίζεις το πότε πρέπει να σταματήσεις -με βάση τον χρόνο ή την απόσταση. Τι συμβαίνει όμως όταν  νιώθεις ότι μπορείς να τα δώσεις όλα; Τι κάνεις όταν το χτίσιμο της αντοχής σου είναι ένας στόχος που χάνεται πέρα από τον ορίζοντα; Τότε, αφήνεις τους κάθε είδους περιορισμούς στην άκρη, δένεις τα κορδόνια του UA Infinite Elite σου και ξεκινάς.

Το UA Infinite Elite είναι πολλά περισσότερα από το επόμενο αγαπημένο σου δρομικό παπούτσι. Είναι το πρώτο στο οποίο έχει ενσωματωθεί η νέα τεχνολογία UA HOVR™+. Διατηρώντας όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά που προσφέρει η UA HOVR™ -επιστροφή ενέργειας, άνεση και άμεση ανταπόκριση στην κάθε σου κίνηση- η UA HOVR+™ πηγαίνει το εξαιρετικό ένα βήμα παραπέρα: χάρη στον επανασχεδιασμό της διάταξης του αφρού και την εφαρμογή του στην ενδιάμεση σόλα σ’ όλο το μήκος του παπουτσιού, η εμπειρία κάθε χιλιομέτρου γίνεται πιο ανάλαφρη, πιο εύκολη, πιο αποτελεσματική. Και όσο μεγαλώνει η απόσταση, τόσο περισσότερο καταλαβαίνεις τη διαφορά στο εξαιρετικά μαλακό του πάτημα -κάνοντας το UA Infinite Elite ιδανικό για άντρες και γυναίκες δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Έτσι, η τεχνολογία UA HOVR™+ γίνεται ο καταλύτης που θα κάνει κάθε σου προσπάθεια, επιτυχία.

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, πλαισιώνουν και αναδεικνύουν στον απόλυτο βαθμό τις δυνατότητες της τεχνολογίας UA HOVR+™. Η υφή και οι ειδικά σχεδιασμένες micro details του UA IntelliKnit στο επάνω μέρος, η εργονομική 3D εσωτερική επένδυση, ο σχεδιασμός της φτέρνας που σε βοηθάει να προσγειώνεσαι ομαλά σε κάθε βήμα. Επιπλέον, η ελαφριά εξωτερική σόλα Thinweb από καουτσούκ με το ειδικά σχεδιασμένο κεντρικό της κανάλι, κάνει κάθε αλλαγή κατεύθυνσης τόσο εύκολη, όσο θα έπρεπε να είναι. Λιγότερη καταπόνηση, μεγαλύτερη σταθερότητα, καλύτερες επιδόσεις.

Φυσικά, σ’ ένα τόσο ξεχωριστό παπούτσι ταιριάζει ένα εξίσου ξεχωριστό launch event. Η Under Armour παρουσίασε το UA Infinite Elite στη Βαρκελώνη, με κεντρικό πρόσωπο την πρωταθλήτρια μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων και νικήτρια του Μαραθωνίου της Νέας Υόρκης, Sharon Lokedi. Όσες και όσοι βρέθηκαν εκεί, απέκτησαν εικόνα για τα πλεονεκτήματα του κορυφαίου αυτού δρομικού με τον πιο άμεσο τρόπο: φορώντας το και διανύοντας με αυτό μερικές από τις πιο εμβληματικές διαδρομές στην καρδιά της καταλανικής πρωτεύουσας, υπό την καθοδήγηση των UA Run Ambassadors.

Αξεπέραστο σε εμφάνιση, ασυναγώνιστο σε χαρακτηριστικά, ακαταμάχητο σε επιδόσεις. Το UA Infinite Elite απευθύνεται σε σένα που αγνοώντας λεπτά και χιλιόμετρα, διανύεις με προσήλωση το διάστημα που απαιτείται μέχρι να φτάσεις τις επιδόσεις που ζητάς. Είναι το δρομικό παπούτσι αποστάσεων που αγνοεί την πεπατημένη, ανοίγοντας νέους δρόμους στην άσκηση. Δρόμους, που σε προσκαλεί να διασχίσετε μαζί.

Το UA INFINITE ELITE είναι τώρα διαθέσιμο στα UA Brand Houses , ONLINE και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply