Τ o Cat Magazine και πάλι μαζί σας! Η Caterpillar μοιράζεται το νέο τεύχος του Cat Magazine εστιάζοντας στη δυναμική των νέων ευκαιριών και της καινοτομίας που είναι συνώνυμα της εταιρείας.

Το 2024 άνοιξε νέους ορίζοντες και το νέο τεύχος περιέχει εκτενή κάλυψη και πλούσιο φωτογραφικό υλικό για όλα όσα καθιστούν την Caterpillar και την Eltrak πηγές συνεχούς εξέλιξης και τελειότητας (Corporate Value #Excellence).

Δείτε το τεύχος εδώ.

ΕΛΤΡΑΚ Projects highlights:

-Ετήσιο Training Event Caterpillar για την Eltrak Ελλάδας και Βουλγαρίας στις εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη

Ένα από τα σημαντικά γεγονότα που ξεχωρίζει σε αυτό το τεύχος είναι το ετήσιο Training Event που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Οι ομάδες πωλήσεων και υποστήριξης προϊόντων Eltrak Ελλάδος και Βουλγαρίας μαζί με εκπροσώπους κι εκπαιδευτές της Caterpillar συγκεντρώθηκαν για μια μοναδική εμπειρία. Συνεργατικότητα,  ανταλλαγή γνώσεων και πρακτικών, τεχνογνωσία αλλά και δημιουργικές δραστηριότητες ενίσχυσαν το ομαδικό πνεύμα κινητοποιώντας ακόμη περισσότερο την ομάδα για μια νέα, δυνατή χρονιά προσφέροντας την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες.

-ΕΛΤΡΑΚ και ΓΑΙΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία συνεργασία υψηλών απαιτήσεων και γερά θεμέλια στον κατασκευαστικό κλάδο

Στις επόμενες σελίδες, θα ανακαλύψετε την ενδιαφέρουσα συνεργασία της Eltrak με την εταιρία ΓΑΙΑ Α.Ε.. Τα εντυπωσιακά μηχανήματα που παραδόθηκαν αλλά και όσα ακολουθούν αναδεικνύουν έμμεσα μέρος του ευρύτατου φάσματος έργων μεγάλου προϋπολογισμού και υψηλών απαιτήσεων, που αναλαμβάνει η ΓΑΙΑ Α.Ε. με άμεση ή υπεργολαβική σχέση. Η προηγμένη τεχνολογία των μηχανημάτων και τα εξειδικευμένα εξαρτήματα εξασφαλίζουν την αντιμετώπιση με άνεση προκλήσεων ακόμα και σε τομείς που απαιτούν σύνθετη τεχνογνωσία, ακρίβεια και αξιοπιστία.

-Η ΕΛΤΡΕΚΚΑ, μία εταιρία με μακρά ιστορία στον χώρο των ανταλλακτικών, γνωρίζοντας πολύ καλά την ΕΛΤΡΑΚ, εμπιστεύθηκε τον εξοπλισμό της αποθήκης της στην Caterpillar

Κλείνοντας, η εταιρεία δίνει έμφαση στη σημαντική συνεργασία με την εταιρία ΕΛΤΡΕΚΚΑ. Η σχέση της με την ΕΛΤΡΕΚΚΑ μετρά πολλά χρόνια, αφού στο παρελθόν αποτέλεσε μέλος του ομίλου. Διατηρώντας εξαιρετικές σχέσεις και μια συνεργασία που συνεχίζεται με σταθερό ρυθμό, η ΕΛΤΡΕΚΚΑ επένδυσε στον εξοπλισμό της αποθήκης της με τη νέα σειρά Order Pickers & Reach Trucks της Caterpillar, ενισχύοντας αποτελεσματικά την ευελιξία της αποθηκευτικής τους διαχείρισης.

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply