Τ ο Backpack σου το βρήκες. Τι γίνεται, όμως, με τον εξοπλισμό;

Με τις τιμές των προϊόντων να ανεβαίνουν διαρκώς και την ανάγκη για πιο εξεζητημένα προϊόντα που χρειάζεται να έχεις στο Backpack σου πριν την επόμενη περιπέτεια να μεγαλώνει, το πρόβλημα γύρω από το πώς θα καταφέρεις να έχεις όλα τα απαραίτητα χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία διογκώνεται. Υπάρχει, όμως, λύση. Και κρύβεται σε όλα εκείνα τα μικρά που τις κανονικές ημέρες περιττεύουν και ίσως καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων. Ποια είναι, λοιπόν, τα προϊόντα που μπορείς να κρατήσεις και να τα τοποθετήσεις αλλαγμένα στο Backpack σου; Ιδού οι budget-friendly προτάσεις μας!

Τα μπουκάλια που βάζεις τα Smoothies σου μπορούν να γίνουν η ιδανική "θήκη¨για ξηρούς καρπούς και αμύγδαλα

Τα μπουκάλια που βάζεις τα Smoothies σου μπορούν να γίνουν η ιδανική “θήκη¨για ξηρούς καρπούς και αμύγδαλα

Μπουκαλάκια από τους χυμούς

Εκτός από την προφανή τους χρήση, τα μπουκαλάκια (πλαστικά ή γυάλινα) που βάζεις τον φρέσκο χυμό ή το Smoothie σου, αφού καθαριστούν, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να αποθηκεύσεις μπαχαρικά για τα outdoor μαγειρέματα σου ή ξηρά τροφή, όπως αμύγδαλα, φιστίκια και κάθε ειδών ξηρούς καρπούς.

Δικλείδα ασφαλείας

Ακόμα και η μικρή πλαστική δικλείδα ασφαλείας που έχει το γάλα ή άλλα συσκευασμένα ροφήματα μπορεί να αξιοποιηθεί και να κερδίσεις χρήματα. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι ο τρόπος που θα την αφαιρέσεις από τη συσκευασία (κίνδυνος να σπάσει). Από τη στιγμή αυτή και έπειτα, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να κρεμάσεις τα ρούχα σου αντί κρεμάστρας στο βαν.

Πολλά πράγματα χωράνε τελικά σε μία θήκη γυαλιών ηλίου

Πολλά πράγματα χωράνε τελικά σε μία θήκη γυαλιών ηλίου

Θήκη γυαλιών ηλίου

Είναι εκείνη η στιγμή που έχεις βάλει στο Backpack σου τα ρούχα που θες να έχεις ευκαιρία και ψάχνεις πώς θα τοποθετήσεις εντός τα μικρά, αλλά πολύτιμα σύνεργα. Μην πετάξεις την παλιά θήκη από τα γυαλιά ηλίου! Εκεί μέσα, χωράνε η βαζελίνη, το lip balm, οι φακοί επαφής σε σακουλάκι, μίνι οδοντόπαστα – κι αν τα στριμώξεις λίγο ακόμα και το στικ για τα τσιμπήματα.

Φάκελος με Φενιζόλ

Αν κάνεις μια δουλειά γραφείου, τότε αυτός ο εξοπλισμός μόνο άγνωστος δεν σου είναι. Οι φάκελοι με φενιζόλ χωράνε και προστατεύουν αρκετά πράγματα σε πολύ οικονομική τιμή. Αντικείμενα τεχνολογίας που δεν θες να βραχούν ή να χαλάσουν από τις καιρικές συνθήκες που ενδεχομένως να επικρατούν. Δοκίμασε, λοιπόν, εντός του φακέλου να τοποθετήσεις το Tablet σου (το μέγεθος και το σχήμα ταιριάζουν ιδανικά) μαζί με τον φορτιστή του. Γιατί, αν ρωτήσεις κάποιον Tech Expert θα σε διαβεβαιώσει ότι η επαγγελματική θήκη προστασίας ενός Tablet μόνο οικονομική δεν είναι.

Χνούδι στεγνωτηρίου ή φίλτρο από την ηλεκτρική σκούπα

Και κάτι τελευταίο. Το πάνινο φίλτρο από την ηλεκτρική σκούπα ή το πλυντήριο ρούχων (αφού πλυθεί και στεγνώσει) λειτουργεί ως τέλειο καύσιμο για να ανάψεις φωτιά. Κίνηση απαραίτητη όσο βρίσκεται ανάμεσα σε βουνά και σε ύψη τρελά. Για να δυναμώσεις τη σπίθα, χρειάζεσαι μόλις μία μεγάλη κουταλιά βαζελίνης, ένα σπίρτο και η ζέση ξεκινά.

Νίκος Κοντομήτρος

Νίκος Κοντομήτρος

Κοσμικά, πολιτιστικά, γεύση, ταξίδι. Sites, Social Media, Events. Θα με βρεις κάπου ανάμεσα. Και, φυσικά, στο Terra! Γιατί, αν υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα παραπάνω είναι οι εμπειρίες που μένουν στο τέλος. Επιβιβάσου στον κόσμο (μας).

Leave a Reply