Η  Oysho παρουσιάζει τις νέες της κολεξιόν γκολφ, τένις και μαγιό.

Η αθλητική ομάδα της Oysho συναντιέται στο The Club για να παίξει γκολφ και τένις, αλλά και να απολαύσει την πισίνα μετά από τα ματς. Στο The Club, ο ελεύθερος χρόνος είναι τόσο σημαντικός όσο και τα σπορ. Γι’ αυτό, η Oysho δημιούργησε μια κολεξιόν που δεν επικεντρώνεται μόνο στην άθληση, αλλά και στις υπαίθριες δραστηριότητες.

Η νέα κολεξιόν γκολφ ξεχωρίζει χάρη στα πόλο, τις φούστες και τα παντελόνια της, φτιαγμένα από αναπνεύσιμο ύφασμα υψηλής ανθεκτικότητας. Στις νέες αφίξεις έχουμε μια τεχνική φούστα με ενσωματωμένο hot pant και golf tee loop, ένα στήριγμα για την μπάλα στο πρώτο χτύπημα κάθε τρύπας. Τα παντελόνια, τόσο τα μακριά όσο και τα σορτς, διαθέτουν μια τσέπη για το γάντι του γκολφ.

Για τους αγώνες τένις, στην κολεξιόν περιλαμβάνονται φούστες και φορέματα συμπίεσης που διαθέτουν μια επίπεδη εσωτερική τσέπη. Για όσες προτιμούν να παίζουν με κολάν, προτείνεται η κολεξιόν Comfortlux, από ένα ύφασμα που προσφέρει μέγιστη άνεση και ανθεκτικότητα.

Σε χρωματικό επίπεδο επιλέχθηκαν ουδέτεροι τόνοι που συνδυάζονται με μαύρες και μπλε μαρέν αποχρώσεις. Για το τένις προστέθηκε και το πράσινο κυπαρισσί, μια πολύ χαρακτηριστική απόχρωση αυτού του σπορ. Η κολεξιόν των μαγιό, εμπνευσμένη ξεκάθαρα από τα σπορ, ξεχωρίζει χάρη στα νέα πατρόν ολόσωμων μαγιό από ύφασμα πικέ, ένα best seller της μάρκας. Τα σχέδια έχουν λεπτομέρειες από λάστιχο, piping και color block.

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply