Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης μάς προσκαλεί στο δικό του ετήσιο κολυμβητικό ραντεβού. Αυτό του 18ου Χειμερινού Κολυμβητικού Διάπλου Βουλιαγμένης. Στις 3 Δεκεμβρίου. Σε περιμένουμε εκεί!

Υπάρχουν άνθρωποι που συγκροτούν ομάδες σθεναρές στον χρόνο. Ομάδες που αντέχουν στο δύσκολο πέρασμα του χρόνου και συνεχίζουν – κόντρα στις υπόλοιπες συνθήκες – να καινοτομούν. Να κάνουν ένα βήμα μπροστά κοιτάζοντας αποφασιστικά το μέλλον. Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι μία από αυτές. Μένοντας πιστός στη μακρά παράδοσή του, ο “Όμιλος των Πρωταθλητών“, όπως αποκαλείται,συνεχίζει την παράδοσή του στον αθλητισμό του υγρού στίβου με ποιότητα και επιτυχία, διοργανώνοντας για μία ακόμη φορά ένα σύγχρονο, διασκεδαστικό event με ξεκάθαρα αθλητικό χαρακτήρα και υδάτινη προσωπικότητα.

. Στην παρέα του, εντάσσεται Πέτρος Παρθένης, ο οποίος έχει εδώ και καιρό δώσει μία διαφορετική οπτική στην #afteroffice πραγματικότητα.

Λάτρης του υδάτινου στοιχείου και θαυμαστής ενός outdoor τρόπου ζωής ο οποίος προσαρμόζεται και εντάσσεται στο ημερήσιο πρόγραμμα του καθενός, ο Πέτρος Παρθένης με την ομάδα του (#WeSwim) κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μας κάνει να κολυμπήσουμε – κυριολεκτικά – στα νερά της γλυκιάς και λουσμένης από το φως του ηλιοβασιλέματος θάλασσας στην Αττική. Να αναθερμάνει τη σχέση μας με την κολύμβηση στο βαθμό και το επίπεδο που ταιριάζει στις αντοχές (και να τις αυξήσει) του δικού μας σώματος και στη διάθεσή της προσωπικής μας ιδιοσυγκρασίας.

Let’s Have a Swim!

Στις 3 Δεκεμβρίου, δίνουμε ένα κοινό ραντεβού. Ένα ραντεβού σε ύφος yearly reminder να αφήσουμε πίσω τις σκέψεις, τις υποχρεώσεις, οτιδήποτε περνάει αυτή τη στιγμή από το μυαλό (μας) και να βουτήξουμε στα γαλήνια νερά της Βουλιαγμένης. Να κολυμπήσουμε – για συγκεκριμένα μέτρα – στα νερά μίας νέας outdoor συνήθειας, η οποία δεν απέχει και τόσο πολύ από τη δουλειά ή το σπίτι μας.

Η 3η του Δεκέμβρη μετατρέπεται σε μία γιορτή. Για τους λάτρεις της φύσης, για τους καταξιωμένους, επίδοξους, ερασιτέχνες κολυμβητές, για όλους εκείνους που δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους μακριά από τη θάλασσα και τη φύση. Για εμάς στο Terra Magazine, που αγκαλιάζουμε αυτή την πρωτοποριακή, αθλητική – και συγχρόνως Fun – πρωτοβουλία.

Diving Into…

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης παρουσιάζει την 18η εκδοχή του κλασικού – πλέον – Χειμερινού Διάπλου της Βουλιαγμένης. Στο μοναδικό τοπίο του Όρμου της Βουλιαγμένης, θα υπάρχουν τρεις εναλλακτικές διαδρομές των 750, 1.500 και 3.000 μέτρων για όσους έχουν κλείσει το 14ο έτος της ηλικίας τους, είτε θέλουν να αγωνιστούν με wetsuit είτε χωρίς.

Παράλληλα, για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, παρέχεται η δυνατότητα στους γονείς που συμμετέχουν να φέρουν μαζί τα παιδιά τους από 8 έως 13 ετών για να συμμετάσχουν σε κολυμβητικές διαδρομές (50 & 100 μέτρων) στην ανοιχτή θερμαινόμενη πισίνα του Ν.Ο.Β., υπό την επίβλεψη καταρτισμένων προπονητών.

Και φυσικά, όταν η δράση καλεί, το Terra Magazine πάντα απαντά, ετοιμαζόμαστε και εμείς να φορέσουμε τα κολυμβητικά μας μαγιό και να συμμετάσχουμε, ως χορηγός επικοινωνίας, στην πιο Feel Good αθλητική δραστηριότητα που (συν)υπογράφει η φουλ στη θετική ενέργεια κολυμβητική κοινότητα του WeSwim.

Όλα δένουν γλυκά!

Όσο η δυναμική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και του Weswim ετοιμάζεται με την παρέα του Terra Magazine, εσύ μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ και να ετοιμάσεις την κολυμβητική σου ενδυμασία για την απόλυτη περιπέτεια. Κι όταν μιλάμε για “ενδυμασία νερού” εννοούμε Wetsuits, τις στολές  από neopren. Κράτησε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι στο χώρο θα βρίσκεται και η εθελοντική ομάδα με τη σπουδαία συμπεριληπτική δράση Race For Autism, ενώ για την ασφάλεια όλων μας φροντίζει έμπειρη ομάδα ναυαγοσωστών της Lifeguard Hellas. Η απαραίτητη ενέργεια προσφέρεται μέσω της Herbalife Nutrition, της Coca Cola Α.Ε, ενώ όσον αφορά τον εξοπλισμό κολύμβησης η φροντίδα έχει την υπογραφή της Top Cycle.

Όλα τα έσοδα από τον 18ο Χειμερινό Κολυμβητικό Διάπλου της Βουλιαγμένης θα διατεθούν για την ενίσχυση των Αθλητικών Σχολών του μη κερδοσκοπικού ναυταθλητικού σωματείου του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, προάγοντας τον αθλητισμό του υγρού στίβου στα παιδιά.

Ακόμα να δηλώσεις συμμετοχή; Εμείς, απλά μετράμε αντίστροφα!

Νίκος Κοντομήτρος

Νίκος Κοντομήτρος

Κοσμικά, πολιτιστικά, γεύση, ταξίδι. Sites, Social Media, Events. Θα με βρεις κάπου ανάμεσα. Και, φυσικά, στο Terra! Γιατί, αν υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα παραπάνω είναι οι εμπειρίες που μένουν στο τέλος. Επιβιβάσου στον κόσμο (μας).

Leave a Reply